PREDSTAVLJEN PROGRAM MJERA GRADA CRIKVENICE

U utorak, 22.01.2019.g.,u ispunjenoj Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice predstavljen je program mjera za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice u 2019. g. Sve nazočne pozdravila je gđa. Ivona Matošić Gašparović, zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice istaknuvši da je ovo prvi puta da se mjere predstavljaju prije njihova donošenja, kako bi se mogle što kvalitetnije kreirati.

U uvodnom dijelu svoj rad predstavile su potporne institucije koje stoje na usluzi poduzetnicima i surađuju s gradskom upravom, Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) TUNERA, čije je djelovanje predstavila voditeljica, gđa. Sanja Lerga, Lokalna akcijska grupa (LAG) “VINODOL” koju je predstavio voditelj g. Marjan Baričević i Poduzetnički centar “Vinodol” d.o.o. koji je predstavila zamjenica direktora gđa. Margareta Goić Beretin. 

Nakon predstavljanja poduzetničkih potpornih institucija gđa. Snježana Sikirić, voditeljica Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte prezentirala je mjere za poticanje razvoja poduzetništva Grada Crikvenice u 2019.g.

Prezentacije možete pogledati na sljedećim poveznicama: