Treća edukacija za poduzetnike – “Edukacijom do uspjeha”

Projekt Grada Crikvenice „Edukacijom do uspjeha“ se nastavlja ove srijede, a u trećem tjednu čekaju vas nove zanimljive teme. Prvi dio se odnosi na financijsku pismenost i financiranje poslovanja i projekata te ćete moći saznati zašto nam trebaju financijska sredstva, kada nam trebaju, kako do njih i pod kojim uvjetima.
O financijama će govoriti doc. dr. sc. Bojana Olgić Draženović, docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Članica je Katedre za financije i bankarstvo te nositeljica i sunositeljica kolegija Monetarna ekonomija, Financijska tržišta i institucije te Investicijska analiza. O mogućnostima financiranja i iskustvima s poduzetnicima govorit će predstavnici Zagrebačke banke.

Drugi dio rezerviran je za aktualnu temu o zaštiti osobnih podataka  u kojoj ćete saznati kada i kako možete koristiti osobne podatke, kada je potrebna privola, kako i koliko dugo se pohranjuju osobni podaci, odnosno što treba znati o GDPR-u.
O ovoj temi govorit će gospođa  Snježana Grgić koja ima više od 13 godina iskustva u području zaštite osobnih podataka, od kojih je osam godina provela u Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Danas vodi privatnu tvrtku specijaliziranu za područje zaštite osobnih podatka i informacijsku sigurnost.

TREĆA EDUKACIJA – 20. VELJAČE 2019. OD 17:00 SATI U GRADSKOJ VIJEĆNICI GRADA CRIKVENICE
17:00 – 17:15 UVOD U EDUKACIJU
17:15 – 18:00 FINANCIJSKA PISMENOST PODUZETNIKA  –   doc. dr. sc. Bojana Olgić Draženović – EFRI
18:00 – 18: 30 KAKO FINANCIRATI PROJEKTE I POSLOVANJE ? – Zagrebačka banka
18:30 – 18:45 RAZGOVOR S PODUZETNICIMA
18:45 – 19:15 – PAUZA, sponzor Milman d.o.o. Crikvenica
19:15 – 19:45 GDPR – Snježana Grgić
19:45 – 20:00 RASPRAVA