Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2019. g.

Grad Crikvenica raspisao je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2019. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodjela nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2019. godinu kojim se provode mjere s ciljem jačanja konkurentnosti, poduzetnika na tržištu, ostvarivanja dodatnog praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu, poboljšanja uvjeta raspoloživosti financijskih resursa, korištenja poduzetničke infrastrukture te rješavanja društvenih problema primjenom poduzetničkih načela. 

Korisnici sredstava su subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu i čije je sjedište odnosno prebivalište na području Grada Crikvenice.

Prijave na Javni poziv podnose se Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na obrascima prijave naznačenima u ovom Javnom pozivu s traženom i potpunom dokumentacijom. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava koja su osigurana u Proračunu Grada Crikvenice za 2019. godinu, a najkasnije do 15. svibnja 2019. g.

U prostorima Udruženja obrtnika od sutra, 02. travnja pa sve do 16. travnja na raspolaganju poduzetnicima bit će djelatnica Poduzetničkog centra Vinodol za sva pitanja, a poduzetnici se mogu za informacije javiti i u Grad Crikvenicu, Odsjek za gospodarstvo, turizam i projekte.