HAMAG BICRO AKTIVIRAO I DRUGU MJERU (COVID19)

Nastavno na već najavljene mjere pomoći gospodarstvu povezanih s učincima pandemije COVID19, HAMAG-BICRO aktivirao je i drugu mjeru.

Radi se o mogućnosti prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva uz značajno manje dokumentacije i pripremljen obrazac Poslovnog plana kroz pitanja na dvije stranice, čime se vama značajno skraćuje vrijeme pripreme zahtjeva, a nama omogućava jednostavnija i brža obrada. Razlika u odnosu na dosadašnji Program ESIF Mikro zajmova za obrtna sredstva su i niže kamatne stope, duži poček i mogućnost podmirenja računa nastalih do 3 mjeseca prije zaprimanja zahtjeva za zajam. Savjetujemo svima da se prije prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva detaljno upoznaju s uvjetima novog Programa, prođu kroz reducirani popis tražene dokumentacije i preuzmu potrebne obrasce s web stranice HAMAG-BICRO-a.

Obzirom na situaciju u kojoj je kretanje svima ograničeno, savjetujemo korištenje linka za on-line prijavu, gdje iz sigurnosti svog doma možete unijeti potrebne podatke i priložiti traženu dokumentaciju!

Ako Vam je potrebna pomoć pri popunjavanju zahtjeva, slobodno nam se obratite putem maila  poduzetni.vinodol@gmail.com