POZIV NA RADIONICU„Radimo poslovni plan samozapošljavanja“

Poštovani,

pozivamo Vas na radionicu, u organizaciji Grada Novog Vinodolskog, Poduzetničkog centra „Vinodol“ i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a koja se provodi u okviru provedbe EU projekta Razvoj i poboljšanje kvalitete i dostupnosti infrastrukture u Poslovnoj zoni ZAPAD, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Radionica je namijenjena prvenstveno ugroženim skupinama – dugotrajno nezaposlenima, mladima i ženama, a održat će se u Novom Vinodolskom, dana 17.9.2020. godine u Gradskoj vijećnici Grada Novi Vinodolski (Trg Vinodolskog zakona 1/II.kat).

Prijave se zaprimaju putem e-maila poduzetni.vinodol@gmail.com, sve do dana 15.9.2020.

Tijekom radionice polaznike će se upoznati s mjerama i potporama samozapošljavanja te s konkretnim koracima koje trebaju poduzeti prilikom traženja potpora za samozapošljavanje.

Polaznici radionice dobit će korisne informacije o potrebi i razlozima izrade poslovnog plana, kao najbitnijeg dokumenta prijave na mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

U okviru radionice polaznici će ovladati metodologijom izrade poslovnog plana, a stečena znanja i vještine moći će primijeniti na vlastitom poduzetničkom poduhvatu.

Program radionice:

09:00 – 9:15        Registracija

09:15 – 10:00      Presjek mjera HZZ-a

10:00 – 11:30      Poslovni plan kao početak poslovanja I. dio (opisni dio)

11:30 – 12:00      Pauza

12:00 – 12:30      Završna konferencija projekta Razvoj i poboljšanje kvalitete i dostupnosti infrastrukture u Poslovnoj zoni ZAPAD,

12.30 – 13:30      Poslovni plan II. dio (financijski dio poslovnog plana, prihvatljivi troškovi, elementi troškovnika)

Dodatne upute za pojedince, kolektive i poslodavce