Grad Crikvenica raspisao Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2021. godinu

Grad Crikvenica raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2021. godinu. Ove je godine za navedenu namjenu planiran iznos preko 500.000,00 kuna.

Javnim pozivom se provode mjere s ciljem jačanja konkurentnosti poduzetnika na tržištu, ostvarivanja dodatnog praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu, poboljšanja uvjeta raspoloživosti financijskih resursa, korištenja poduzetničke infrastrukture te rješavanja društvenih problema primjenom poduzetničkih načela.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava koja su osigurana u Proračunu Grada Crikvenice za 2021. godinu, a najkasnije do 22. ožujka 2021. godine. Prijave na Javni poziv podnose se Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na obrascima prijave objavljenima u sklopu Javnog poziva s traženom i potpunom dokumentacijom. Prijava se može predati elektronskim putem na e-mail adresu poduzetnici@crikvenica.hr, poštom ili neposredno u pisarnicu Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica.

Javni poziv se objavljuje  na mrežnoj stranici Grada Crikvenice www.crikvenica.hr, a obavijest o objavljenom Javnom pozivu obznanjuje se u dnevnom tisku.

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 051/ 455 408, 051/ 455 409 te elektronskom poštom na adresi poduzetnici@crikvenica.hr.

Poduzetnicima će u prostorijama Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine za cijelo vrijeme trajanja Javnog poziva  na raspolaganju biti djelatnici Poduzetničkog centra Vinodol koji će im pomoći pri ispunjavanju prijave i provjeravanju potpunosti dokumentacije, svakim radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.