Vodiči za poduzetnike i vodiči za iznajmljivače privatnog smještaja-2021.

Grad Crikvenica je ove godine izdao revidirana izdanja Vodiča za poduzetnike i iznajmljivače privatnog smještaja koji su dostupni u tiskanom i digitalnom obliku.

Vodič za poduzetnike – VI. izdanje sadrži korisne informacije od zakonskih i pravnih normi, savjeta za otvaranje vlastitog poslovanja, programa koji pružaju potporu potencijalnim kao i već postojećim poduzetnicima, propise i pomoći poduzetnicima u situaciji pandemije COVID-19 i ostalo. U V. izdanju vodiča za iznajmljivače privatnog smještaja objedinjene su sve informacije koje bi mogle biti korisne iznajmljivačima privatnog smještaja na području grada Crikvenice.

Vodiči su dostupni u tiskanom i digitalnom obliku:

Tiskano izdanje vodiča:
Distribuirano je na više mjesta kao što su: informativni centri Turističke zajednice Grada Crikvenice u Crikvenici, Selcu, Dramlju i Jadranovu te turističke agencije na području grada Crikvenice (vodiči za iznajmljivače), dok su i jedni i drugi vodiči distribuirani u: Poduzetnički centar Vinodol, LAG Vinodol, LAGUR Tunera, Hrvatski zavod za zapošljavanje, FINA-u, banke, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Ured za gospodarstvo PGŽ-a, Upravne zgrade i blagajne komunalnih poduzeća Eko Murvica d.o.o. i VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o. te Gradsku knjižnicu Grada Crikvenice.

Digitalno izdanje vodiča:

Vodič za poduzetnike 2021.

Vodič za iznajmljivače 2021.