Zadnja edukacija u sklopu projekta “Edukacijom do uspjeha”

Na prijedlog poduzetnika, zadnja srijeda (30. ožujka od 17:00 sati) predviđena je za digitalni marketing kojem ćemo posvetiti cijeli termin. Naziv teme je Digitalni marketing za početnike, a predavač je Tomislav Lukić iz Step RI-a.

Broj novoosnovanih poduzeća i obrtnika u RH je u konstantnom rastu usprkos pandemiji koja je sada s nama već preko dvije godine i koja je imala velik utjecaj na način mnogih poslovanja. Uz nove poduzetnike, i postojeći poduzetnici su se našli u situaciji u kojoj se moraju prilagođavati „novom normalnom“.

Danas živimo u svijetu u kojemu je je neka vrsta online prisutnosti i digitalnog marketinga obavezna za svaki poslovni subjekt i organizaciju.

Predavanje će biti fokusirano prvenstveno na praksu, tako da će se na predavanju Digitalni marketing za početnike proći kroz platforme i pristupe digitalnog marketinga koje će poduzetnicima približiti mogućnosti koje imaju korištenjem ovih kanala. Na primjerima će se proći kroz proces generiranja idućeg potencijalnog kupca, predstavljanje usluga i proizvoda publici koja ima interes u njima te mnoštvo drugih alata za praktične izrade vizuala i elemenata koje će online poslovanje podići na višu razinu.

Tomislav Lukić je magistar ekonomije, specifično marketinga, i poduzetnik koji je većinu svog radnog vijeka proveo u IT industriji u „dalekoj Irskoj“. Po povratku u Hrvatsku, 2019. godine pokrenuo je Croator Web Studio gdje se primarno bavi razvojem web stranica, digitalnim marketingom i edukacijama te je mentor u StartUp inkubatoru Rijeka. Kroz svoj posao pruža podršku poslovnim subjektima i organizacijama u razvoju i poboljšanju online prisutnosti.