POZIV NA INFO DAN HBOR-A U ČETVRTAK 7. TRAVNJA 2022. U PODUZETNIČKOM CENTRU “VINODOL”

Tražite posao na određeno radno vrijeme, na neodređeno, samo sezonski, ili  pak studentski...? - Glas Dalmacije

Poduzetnički centar “Vinodol” u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR), Područnim uredom HBOR-a za Primorje i Gorski kotar, Udruženjem obrtnika Crikvenice i Vinodolske općine i HGK-Županijskom komorom Rijeka u četvrtak, 7. travnja 2022. godine organizira besplatno individualno savjetovanje za poduzetnike iz Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine s voditeljicom Područnog ureda Vesnom Bartolović Stančić.

Konzultacije će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra “Vinodol” , Trg Ivana Mažuranića 1, Novi Vinodolski u četvrtak 7. travnja u vremenu od 10 do 14 sati, uz obavezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Predviđano trajanje razgovora sa pojedinim poduzetnikom je 30 minuta.

Zainteresirani poduzetnici ili oni koji to namjeravaju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na telefon 051/791-101 ili na e-mail poduzetni.vinodol@gmail.com.