INFO DAN HBOR-A – ODGODA

Obavještavamo Vas kako su individualni razgovori s poduzetnicima koji su se trebali održati danas 18.01.2017., radi nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođeni za petak, 20.01. 2017. godine i održati će se u Gradskoj upravi Grada Crikvenice (sala za sastanke) na adresi Kralja Tomislava 85.

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa Poduzetničkim centrom „Vinodol“ d.o.o. organizira individualne razgovore poduzetnika s područja Grada Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović, koji će se održati u Gradskoj upravi Grada Crikvenice (sala za sastanke) na adresi Kralja Tomislava 85, u petak 20. siječnja 2017. u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na kontakt e-mail: poduzetnicki.centar.vinodol@ri.t-com.hr