POZIV NA INFO DAN HBOR-A U UTORAK 1. LIPNJA 2021. U PODUZETNIČKOM CENTRU “VINODOL”

Poduzetnički centar “Vinodol” d.o.o. u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR), Područnim uredom HBOR-a za Primorje i Gorski kotar u utorak 1. lipnja 2021. godine organizira besplatno individualno savjetovanje poduzetnika i privatnih iznajmljivača Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine s voditeljicom Područnog ureda Vesnom Bartolović Stančić. Savjetovanje će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra “Vinodol” d.o.o., Trg Ivana Mažuranića 1, Novi Vinodolski u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, uz obvezu pridržavanja svih propisanih epidemioloških mjera.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati te privatni iznajmljivači mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail: marin.vinodol@gmail.com najkasnije do petka 28. svibnja 2021. u 14:00 sati.

Broj mjesta je ograničen te se popis sudionika popunjava sukladno redoslijedu prijava. Svi prijavljeni kandidati biti će povratno obaviješteni o statusu njihove prijave.