J A V N I P O Z I V poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2022. godini – Mjera 1.2.1.

Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti za aktivnosti / troškovi sufinanciranja nabave opreme kao ulaganja u dugotrajnu imovinu koja služi unaprjeđenju i modernizaciji obavljanja proizvodne i/ili uslužne djelatnosti te troškovi izrade projektno-tehničke dokumentacije za pripremu investicijskog ulaganja, evidentirane kao kapitalno ulaganje odnosno projekt upisan u popis dugotrajne imovine.

Korisnici mjere su poduzetnici registrirani u Republici Hrvatskoj odnosno mikro i mali subjekti malog gospodarstva sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva i, koji se ne bave poljoprivrednom djelatnosti (i to: d.o.o., j.d.o.o., obrti, zadruge u 100% privatnom vlasništvu) koji imaju registrirano sjedište te se aktivnost provodi na ruralnom području Primorsko-goranske županije.

Potrbno je predočiti dokaze o stvarno plaćenim računima, datum izdavanja računa mora biti nakon 13. travnja 2021.

Korisnici moraju imati minimalno jednu zaposlenu osobu (uključuje i samozapošljavanje) na puno radno vrijeme od 1. siječnja 2022.g

Prijave se zaprimaju do 09. ožujka 2022. godine.

JAVNI POZIV + DOKUMENTACIJA