INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE PODUZETNIKA

U Centru nastojimo pomoći poduzetnicima kojima je potrebna stručna i savjetodavna pomoć pri pokretanju poduzetničkog poduhvata, razvoju poslovanja ali i rješavanju prepreka u poslovanju. Informiranje poduzetnika je usluga koju Centar pruža tokom cijele godine i koja je najviše tražena. Informiranje provodimo kroz prezentacije, putem internet stranice, e-newsletterom ili individualno (osobni kontakti, telefonom, e-mailom).

U našem Centru poduzetnici mogu BESPLATNO dobiti sve vrste informacija vezane uz poduzetništvo kao što su informacije o raznim programima i potporama Ministarstva poduzetništva i obrta, informacije o programima drugih Ministarstava Republike Hrvatske kao i drugih institucija vezanih za poduzetništvo, informacije o kreditnim linijama, bespovratnim sredstvima iz nacionalnih i EU fondova.

Također, svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u suradnji s HBOR – ovim  Područnim uredom za Primorje i Gorski kotar organiziramo individualne razgovore s poduzetnicima s područja Grada Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine. Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu sudjelovati na besplatnom stručnom savjetovanju o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a.