Grad Crikvenica četvrtu godinu za redom provodi projekt „Edukacijom do uspjeha“ kroz koji je organiziran ciklus edukacija za poduzetnike na teme koje su bitne ne samo onima koji već jesu poduzetnici nego i onima koji to tek žele postati.

Edukacije su se prošle godine zbog situacije s koronavirusom održavale putem Zoom platforme te ih se uživo moglo pratiti i putem Facebooka i Youtubea, a ove godine se ponovno uz online pristup, vraćaju i u prostorije Gradske vijećnice Grada Crikvenice, Vinodolska 1.

Svake srijede u ožujku, počevši od 2. ožujka od 17:00 sati poduzetnici će slušati o brojnim, zanimljivim i korisnim temama. Partneri projekta Grada Crikvenice iz kojih dolaze predavači su: Poduzetnički centar Vinodol, HZZ, HBOR, Obrtnička komora Primorsko-goranske županije za obrazovanje, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Eko Murvica d.o.o., Step RI, a predavačica će biti i popularna „šaptačica“ poduzetnicima Đurđica Mostarčić.

Edukacije su prihvaćene kao vrlo korisne i poučne te su teme uvijek aktualne, zanimljive i korisne poduzetnicima, kako bi se snašli u šumi podataka i raznih obveza.

Prva srijeda namijenjena je upoznavanju poduzetnika s mogućnostima i prilikama koje su im na raspolaganju za financiranje ideja i projekata, kao i potpori institucija koju mogu očekivati.

Broj sudionika za edukacije bit će ograničen, a COVID potvrde nisu potrebe.